Media Sosial

Berita Terkini

1. ANUGERAH KHAS KESELAMATAN PERLINDUNGAN TAHUN 2023

ANUGERAH KHAS KESELAMATAN PERLINDUNGAN TAHUN 2023

28 Mei 2024

Pejabat JKR Selangor telah menerima pengiktirafan 5 bintang (Cemerlang) dan mendapat sijil ANUGERAH KHAS KESELAMATAN PERLINDUNGAN TAHUN 2023 yang disempurnakan oleh YBhg. Datuk Seri Wan Ahmad Dahlan Abdul Aziz, Ketua Pengarah Perkhidmatan Awam (KPPA) kepada , Timbalan Pengarah JKR Selangor sempena KONVENSYEN KESELAMATAN PERLINDUNGAN PERINGKAT KEBANGSAAN TAHUN 2024 DAN PENYAMPAIAN ANUGERAH KHAS KESELAMATAN PERLINDUNGAN TAHUN 2023 PEJABAT KETUA PEGAWAI KESELAMATAN MALAYSIA (CGSO) JABATAN PERDANA MENTERI telah diadakan di Dewan Damar Sari, Putrajaya.

Anugerah ini diberikan bagi mengiktiraf tahap keselamatan perlindungan di pejabat kerajaan melalui inspektorat yang dilaksanakan oleh pihak CGSO di semua pejabat-pejabat kerajaan di Malaysia.

Tahniah kepada semua kakitangan yang terlibat secara langsung atau tidak langsung di atas pengiktirafan tersebut.

Selanjutnya...

 

2. Persidangan Pegawai Kanan SOC JKR Malaysia Tahun 2024

Alhamdulillah, Telah sempurnalah sudah Persidangan Pegawai Kanan SOC JKR Malaysia Tahun 2024 bertemakan "#KitaJKR, Teguh Berdiri Memenuhi Harapan" yang dikelolakan oleh JKR Negeri Selangor pada 27-29 Mei 2024.

Melibatkan penyertaan seramai 423 orang para pegawai kanan JKR yang terdiri daripada Pengarah-Pengarah Cawangan dan Negeri, Jurutera Daerah, Pegawai Kader dari seluruh negara.

Pelbagai program sempena SOC JKR 2024 telah dirangka dan dilaksanakan dengan jaya antaranya adalah pembentangan Kertas Kerja, Pemeterian MOU, Penyampaian Anugerah, Pameran Produk dan Teknologi Kejuruteraan terkini oleh 52 pempamer serta turut diadakan adalah Lawatan Sosial ke lokasi menarik di sekitar negeri Selangor khas untuk ahli keluarga para peserta.

JKR Selangor mengharapkan SOC 2024 ini telah berjaya melakar kenangan manis kepada semua peserta.

Terima kasih atas kunjungan ke Negeri Selangor. Semoga kita akan bertemu di SOC 2025 negeri Terengganu Darul Iman.

#KitaJKR, Teguh Berdiri Memenuhi Harapan

#SOC2024

Selanjutnya...

 

Sebutharga & Tender Terkini

 
Loading